• Citizen Dane producerer netop nu film for bl.a. Carlsberg, Danish Crown, Chr. Hansen og GN === Citizen Dane har produceret åbningsfilm til FN i New York === Citizen Dane laver e-learning for Mærsk === Citizen Dane vinder priser i Hollywood === Citizen Dane producerer 10 historiske jubilæumsfilm for GN Store Nord === Citizen Dane laver humoristiske reklamefilm ===

Brandingfilm er guld værd for virksomhedens brand

At få produceret en brandingfilm handler ikke om at sælge et specifikt produkt. Det handler om at påvirke omverdenens perception af det fælleskab, der står bag et produkt.

Gennem brandingfilm opnår du synlighed over for forbrugere, samarbejdspartnere i ind- og udland, politikere, ngo’er og aktionærer. Og så kan den opmærksomhed også bruges til strategiske formål, hvad enten det er en børsnotering eller ekspansion i udlandet.

Produktion af brandingfilm

Hvad jeres budskab konkret bliver kommer an på hvem I er. Citizen Dane står klar med et erfarent kreativt team, der stiller skarpt på virksomhedskultur og på de værdier, der definerer netop jeres fællesskab. Mange erhvervskunder har også behov for at kommunikere strategisk, når de får produceret en brandingfilm. Det medtænker vi selvfølgelig i hele budskabet. Og så finder vi en fortælleform, der får jeres virksomhed ud over rampen på en stilsikker og troværdig måde. Citizen Dane er et produktionsselskab med en rigtig stor værktøjskasse, når det kommer til videoproduktion og filmproduktion. Men den bedste film er den, der gør vores kunde tilfreds og leverer budskabet - ikke nødvendigvis den, der bruger de nyeste special effects, profesionelle skuespillere eller internationale locations.


Kig ind og bliv inspireret!
Citizen Dane har produceret corporate film siden 1995 for små og store tilfredse kunder, og vi står klar til at løse netop din virksomheds kommunikationsbehov. Kom til et uforpligtende møde og bliv inspireret af vores erfarne kreative team til, hvordan I kommunikerer jeres brand til samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder.

Derfor laver vores kunder corporate branding

En virksomhed er ikke bare en forretning, det er også en organisation. Den organisation har brug for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og indgå forskellige samarbejder med andre organisationer, måske i andre lande eller verdensdele. Derfor har virksomheden et behov for at kommunikere organisationens værdier eller brand. Det kaldes corporate branding. Neden under ses nogle eksempler på brands, som Citizen Dane har produceret video til - for at kommunikere virksomhedernes værdier.

Kopenhagen Fur er et verdenskendt brand med en stor og voksende forretning i blandt andet Kina. Her skabte Citizen Dane en række præsentationsvideoer, der åbnede op for Kopenhagen Furs organisation og gav den et fornyet ansigt udadtil. I filmene lærer vi virksomhedens ledere, medarbejdere, produkter - og dens værdier - at kende.

Kopenhagen Fur - brandingfilm

 

Danmarks Rederiforening, Danske Maritime, Søfartsstyrelsen og Europas Maritime Udviklingscenter gik sammen om at brande Danmark som en førende søfartsnation. Sammen med Citizen Dane skabte de kampagnen Det Blå Danmark, der blev bygget op omkring en hel stribe film.

Det blå Danmark - brandingfilm

 

Region Hovedstaden ville tiltrække udenlandske virksomheder. Det gjorde de ved - sammen med Citizen Dane - at brande regionen som et område, der i forvejen bliver fundet attraktiv af det internationale erhvervsliv.

Zealand Pharma - brandingfilm

 

Kig ind og bliv inspireret!
Citizen Dane har produceret corporate film siden 1995 for små og store tilfredse kunder, og vi står klar til at løse netop din virksomheds kommunikationsbehov. Kom til et uforpligtende møde og bliv inspireret af vores erfarne kreative team til, hvordan I kommunikerer jeres brand til samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder.

Se flere corporate film fra Citizen Dane

Du også kan på egen hånd browse Citizen Danes bagkatalog af corporate videoer. Her kan du blive inspireret til videoer, der passer til lige netop din virksomhed. Skal der fx optages på selve arbejdspladsen og bruges chefer og medarbejdere som aktører, lader vi skuespillere spille ansatte på arbejdspladsen, eller vælger vi en animeret video eller tegnefilm som løsning?

Hvad er et brand?

At en virksomhed har et brand betyder, at forbrugere - både de, der er kunder i forretningen og de, der ikke er, har nogle bestemte forventninger til produkt eller service. De færreste har nogensinde kørt i en Rolls-Royce, men forbinder alligevel bilerne med kvalitet og prestige. Det er et eksempel på et stærkt brand.

Hvad er branding?

Kommunikation af en virksomheds brand er lig med branding. Det lyder enkelt, men man skal holde tungen lige i munden. Man skal have helt styr på, hvilke værdier, brandet repræsenterer, så virksomhedens kommunikation rammer skydeskiven. Og så skal man vide, hvad det er, man egentlig har behov for at brande - produkt eller organisation. Skal produktet brandes er det som regel en opgave for et reklamebureau. Skal organisationen brandes, er det en opgave som Citizen Dane har løst for en lang række tilfredse og tilbagevendende kunder.