Brandingfilm

ISS

Opgave: ISS markerede sig for nogle år siden i den danske finanshistorie gennem én af de største børsnoteringer nogensinde. Citizen Dane var inden da blevet bedt om at stå for de film, der skulle være en væsentlig del af kommunikationen i forbindelse med børsnoteringen. Filmene skulle visualisere virksomhedens værdi.

Synopsis: I tæt samarbejde med ISS’ marketingdirektør og kommunikationsdirektør udarbejdede vi de overordnede linjer for produktionen. Det stod hurtigt klart, at vi skulle sætte mennesker og billeder på de visioner, der allerede var virkelighed i den store koncern: At de 500.000 medarbejdere er i fokus, og at det er den menneskelige kontakt, der gør hele forskellen for en servicevirksomhed som ISS. Intet medie kommunikerer så godt om netop mennesker som film.

Produktion: Ud fra en minutiøs drejebog filmede vi i løbet af få uger i otte lande, delvist med hjælp fra vores nære samarbejdspartnere i bl.a. USA, Tjekkiet og Kina. Filmen blev produceret i forskellige udgaver, og filmen her er en af de korte versioner. Hovedfilmen har i mange år været brugt som ISS’ company movie.

Awards: Den seneste corporate film er blevet tildelt to imponerende priser ved den prestigefyldte amerikanske Hermes Creative Awards. Citizen Dane vandt intet mindre end Platin i kategorien ”Corporate Image” og Guld i kategorien “Public Relations”. Filmen har desuden vundet statuetter i kategorien ”Corporate Image” ved de amerikanske Telly Awards og Summit Creative Award. Og den har modtaget to hovedpriser ved den årlige Videographer Awards. Den vandt i kategorierne “Corporate Image” og “Company Overview”. Ved The International Business Award modtog den en Silver Stevie Award.

Filmen framede vores value-proposition – og vi er da stolte af, at den har vundet adskillige internationale priser. Men vigtigst er det, at oplevelsen var autentisk og at ikke alene den dygtige investor, men også vores medarbejder i Stockholm eller Sydney, kan nikke genkendende til den ISS-virkelighed, filmen beskriver.

Peter Ankerstjerne
Marketingdirektør, ISS

Ring eller skriv om et inspirationsmøde

Du kan også sende en SMS 20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Kreativ direktør / CEO

Skriv til Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Instruktør

Skriv til Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Instruktør

Skriv til Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top