Historisk jubilæumsfilm 2

GN Store Nord

Opgave: GN, som oprindelig hed Det Store Nordiske Telegraf-Selskab, har altid været præget af pionerånd. Innovation og fremragende lyd har kendetegnet virksomheden fra telegrafen til de mest avancerede headset (Jabra) og høreapparater (ReSound). Citizen Dane fik til opgave at producere 10 små film, der skulle fortælle GN’s utrolige historie i anledning af selskabets 150 års jubilæum. Udfordringen var at gøre dem let forståelige og interessante for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere over hele verden.

Synopsis: Efter i samarbejde med GN at have udarbejdet synopserne, stod Citizen Dane for manuskriptskrivning, billedresearch, planlægning, optagelser, redigering m.v.

Produktion: Til filmene udviklede vi helt nye måder at levendegøre gamle sort/hvide fotos. Og gennem enkle reenactments gav vi de faste billeder ekstra liv.

Resultat: GN benytter nu de 10 film over hele verden til at aktivere deres fascinerende historie. Alle film er produceret i forskellige længder, fx en helt kort til sociale medier.

Awards: Filmene er kåret som vindere ved Global Film Festival Awards i Los Angeles, ved Summit Creative Awards (USA) og ved Communicator Awards (USA). De er tildelt ”Award of Excellence” ved Best Shorts Film Festival (USA), “Honorable Mention” ved Nassau Film Festival (USA) – og de er nomineret ved Mediterranean Film Festival Cannes (Frankrig), ved History Film Festival (Kroatien), ved Kala Samruddhi International Film Festival (Indien), ved 300 Seconds Short Film Festival (Canada) og ved Lift-Off Global Network (UK).

Vi har aldrig før foldet koncernens historie ud, som vi gør her. Det her betyder også noget internt. Vi er jo i dag til stede i 100 lande, og efter at vores kollegaer rundt om i verden har set filmene, siger mange: ”Hold da op, det vidste jeg slet ikke.” Så det er et projekt, der samler og styrker vores identitet.  Og filmene er samtidig et redskab for medarbejdere til at videreformidle bit and pieces af vores arv og vores historie. Også når de taler med kunder og samarbejdspartnere derude.

Steen Frentz Laursen
VP Group Communication, GN Store Nord

Ring eller skriv om et inspirationsmøde

Du kan også sende en SMS 20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Kreativ direktør / CEO

Skriv til Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Instruktør

Skriv til Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Instruktør

Skriv til Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top