Sikkerhedsintroduktion til vindmøller

Ørsted

Baggrund: Ørsted satsede tidligt på vindenergi – og med den satsning skulle en masse mennesker igennem basal sikkerhedstræning. VP Søren Jensen, Ørsted Wind, kontaktede Citizen Dane / RISK Film og købte en synopsis på produktionen.

Opgaven: I nært samarbejde fik vi skabt et univers og fik begrænset opgaven til tre film – der i praksis skulle indgå i en times kursus med en instruktør. Filmene fik sin helt egen verden, hvor vores ”vært” blev assisteret af en tegnet verden, som baggrund. I filmene indgik også et tredje element: dokumentar-klip, hvor deltagerne i kurset kunne møde rigtige kollegaer med troværdige historier fra det virkelige liv.

Resultat: Den formentlig mest succesrige sikkerhedsfilm i Ørsteds historie. Filmen er set af over 100.000 mennesker og bruges stadig som sikkerhedsintroduktion til alle Wind Powers ansatte og entreprenører. Projektet fik også sin egen lille karaoke-video der med sin sang ”Let´s talk about safety” gik sin sejrsgang i Ørsted – med et gospel-kor til julefrokosten som højdepunkt.

Ring eller skriv om et inspirationsmøde

Du kan også sende en SMS 20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Kreativ direktør / CEO

Skriv til Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Instruktør

Skriv til Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Instruktør

Skriv til Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top