• === Citizen Dane har produceret film for Nets, Finanstilsynet, ISS, PET, Maersk, Det Blå Danmark, Region Hovedstaden, Udlændinge- og Integrationsministeret, Tryg, Falck, Zealand Pharma, Bestseller, DTU, Ørsted, Total, Carlsberg, Chr. Hansen og mange flere === Citizen Dane har produceret stort E-learningsprogram om sikkerhed på vindmøller ===

Derfor skal du lave native video på LinkedIn

LinkedIn giver din virksomhed eller organisation mulighed for annoncering via native video - altså video som LinkedIn nu viser på sine brugeres feed. Det er en direkte kanal til et målrettet publikum - jeres kunder og samarbejdspartnere - hvad enten jeres mål er at styrke kendskab til virksomhedens brand eller organisationens kultur. Og Citizen Dane står klar til at løfte opgaven for jer.

Den mest åbenlyse fordel ved at annoncere på LinkedIn er selvfølglig, at du kan målrette din kampagne knivskarpt på parametre som uddannelse eller jobbeskrivelse på dine modtagere. Det lyder som en guldkalv, og det kan det sikkert også blive, hvis du altså gør det rigtigt og vælger et produktionsselskab, der kan løfte opgaven for dig.

Kig ind og bliv inspireret!
Citizen Dane har produceret corporate film og -video siden 1990 for små og store tilfredse kunder. Og vi står klar til at styrke jeres omdømme på LinkedIn. Kom til et uforpligtende møde og bliv inspireret af vores erfarne kreative team til, hvordan I bedst kommunikerer jeres brand til nye og eksisterende samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder.

Nedenfor kan du se eksempler på corporate film, som Citizen Dane har produceret. Og bagefter uddyber vi, hvad native video drejer sig om, og fortæller lidt om den proces det er, at lave en video i samarbejde med Citizen Dane.

 

Brandingfilm fra ISS

 

Brandingfilm fra Kopenhagen Fur

 

Hvad er native video?

Begrebet dækker kort fortalt over en type video-annoncering, der ikke opfattes af modtageren som betalt indhold. Først og fremmest betyder det, at indholdet skal formateres som det øvrige indhold, og det skal vises 'in-feed', hvilket LinkedIn nu giver mulighed for. Dernæst skal annonceringen målrettes så brugeren oplever indholdet som relevant, og det giver LinkedIn netop også mulighed for. Men der skal lidt mere til før målet om native video er nået - det skal være autentisk, troværdigt og underholdende.

 

Produktion af native video

Hvad jeres budskab konkret bliver kommer an på, hvad jeres målsætning er. Citizen Danes kreative team har erfaring med at udvikle og levere knivskarpe budskaber, hvad end det handler om rekruttering, brand awareness, product awareness eller organisationskultur. Vi garanterer, at jeres virksomhed kommer ud over rampen med en autentisk native video. Citizen Dane er et produktionsselskab med en rigtig stor værktøjskasse, når det kommer til videoproduktion og filmproduktion. Vi leverer alt fra grafiske effekter til internationale locations, hvis det er det der er brug for. Men vores fokus er på jeres budskab, og jeres mission.

 

Kig ind og bliv inspireret!
Citizen Dane har produceret corporatefilm og -video siden 1990 for små og store tilfredse kunder. Og vi står klar til at styrke jeres omdømme på LinkedIn. Kom til et uforpligtende møde og bliv inspireret af vores erfarne kreative team til, hvordan I kommunikerer jeres brand til nye og eksisterende samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder.

Kig rundt og bliv inspireret!
Du kan på egen hånd browse Citizen Danes bagkatalog af produktioner af corporate videoer. Her kan du blive inspireret til videoer, der passer til lige netop din virksomhed eller organisation. Mange vælger for eksempel at bruge selve arbejdspladsen som location og bruge chefer og medarbejdere som aktører i videoen. Andre gange hyrer vi professionelle skuespillere og andre gange igen vælger vi en animeret video eller tegnefilm som den rigtige løsning.