• === Citizen Dane har produceret film for Nets, Finanstilsynet, ISS, PET, Maersk, Det Blå Danmark, Region Hovedstaden, Udlændinge- og Integrationsministeret, Tryg, Falck, Zealand Pharma, Bestseller, DTU, Ørsted, Total, Carlsberg, Chr. Hansen og mange flere === Citizen Dane har produceret stort E-learningsprogram om sikkerhed på vindmøller ===

5 grunde til at bruge video til rekruttering

Det er ret smart at bruge levede billeder næste gang du eller din virksomhed går på jagt efter nye medarbejdere. I Citizen Dane har vi lavet rekrutteringsvideo i mange år. Det er nogle af de større kampagner, som du sikkert har set: World Careers, rekrutteringsfilm for ISS, diverse rederier, Det Blå Danmark etc. De har alle sammen haft et liv på nettet.

 

1. Video er stærkt til din rekrutterings-fortælling

Ifølge Forrester kan en god film have samme impact som hvis din kunde havde læst 1,8 millioner ord. Måske er det fordi den menneskelige hjerne bearbejder visuelle indtryk 60.000 gange hurtigere, end når den læser tekst. 90 % af al den information din hjerne bearbejder, får den gennem øjnene.

Folk husker (ifølge AdWeek) 80 % af, hvad de ser, og kun 20 % af hvad de læser. Og netop fordi vores videoer er små ”historier” kan vi godt lide, når forskerne har konkluderet, at netop ”historier” bliver husket 22 gange mere end kolde tal og facts. Tilbage til rekrutteringen, hvad er det nu lige jeres historie er?

 

2. Video booster kendskabet til dit brand og skaber socialt engagement

Det handler om at ”løfte” jeres brand og sikre at budskaberne bliver rigtigt forstået af den rigtige ansøger. Kendskabet til brandet skal styrkes, så den potentielle nye kollega kan huske, hvem I er. Allerede efter at have set den gode film i tre sekunder vil mellem en tredjedel og halvdelen efterfølgende kunne huske jer. Efter de tre sekunder stiger ”huskeevnen” op til 74 %. Og når de nu får interessant information om jeres ledige job, får mange lyst til at dele jeres information med andre. Ja – hvis det er video. Så er der nemlig 10 gange flere, der sender din skræddersyede film videre, i forhold til hvis det bare var tekst eller noget du har skrevet på de sociale medier.

 

3. Video gør dit brand menneskeligt

Er I også faldet i fælden med at alting skal være ”åh så corporate”? Ville det være mere end rart, hvis jeres nye kandidat følte en menneskelig sympati for jer? Video kan - tilrettelagt af de rette - løse begge opgaver. Vi gør det hele tiden i vores film: viser ansigter – mennesker der taler, smiler og arbejder.

I en af vores større ISS-film møder du måske 30 forskellige mennesker på den ene eller anden måde. Mennesker er ISS’ ”vare”, og når du har mødt dem i filmen, har du tillid til at låne dem din nøgle, så de kan passe din virksomhed – eller du har lyst til at være deres nye kollega. Et studie viser, at hunde kan lide mennesker mere, end de kan lide andre hunde. Andre studier viser, at mennesker kan lide mennesker mere, end de kan lide virksomheder, brands og pral. Luk døren op og brug film – og mennesker - til at fortælle, hvorfor det her bliver den bedste beslutning, de nogensinde har taget. Kun film kan fortælle den historie. Skal du have noget muret, bruger du den bedste håndværker. Det samme gælder, når du vælger filmbureau. For du ved, at den rigtige film er en investering, der virkelig kan betale sig.

 

4. Video-strategi er en ”mobil” strategi

Din mobiltelefon er sikkert et af de medier, du bruger mest i dagligdagen. ComScore fortæller os, at brugen af smartphones inden for de senere år er steget med næsten 400 %. Tablets er i den sammenligning eksploderet. Her er procenten på vej mod de 2000. Disse to platforme alene står for mere end 60 % af al digital information, som vi sender og modtager. 20 % af de unge bruger slet ikke bærbare computere til at gå på nettet. Mobil og tablets er smartere – og så kan du altid komme ”på”.

Nu er skærmene blevet mindre. Derfor skal vi ofte som film-bureau hjælpe med at gøre tekst, film og indhold mere ”spiseligt” for den enkelte mobil-bruger. Vores videoer bliver korte. Kvaliteten skal stadig være i top, for når din kommende kollega besøger nettet, bruger hun næsten 90 % længere tid på dit site, hvis der er videoer.

Cisco forudsiger, at video om tre år vil fylde 75 % af al data, der bliver sendt. Syndacast siger så, at allerede nu er næsten 75 procent af al trafik på nettet video.

 

5. Video er vitaminer for din søgeoptimering

Du vil jo rigtig gerne have, at netop jeres hjemmeside kommer helt op, når nogen søger på jeres arbejdsområde på Google. Bare det at du har videoindhold kan forbedre Googles syn på din side, nogle gange med en faktor 53. Det er fordi Google godt kan lide video. Og når du nu ved, at de, der besøger dit site, bliver meget længere, når der er gode film, ja så ser Google jo det samme – og rykker dig op til det niveau, du fortjener.

 

Kontakt Citizen Dane

Hos Citizen Dane er vi klar til at få jeres virksomhed bragt ind i en visuel verden, så kontakt os endelig og kom til et uforpligtende inspirationsmøde, hvor I kan høre mere om, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.