• === Citizen Dane har produceret film for Nets, Finanstilsynet, ISS, PET, Maersk, Det Blå Danmark, Region Hovedstaden, Udlændinge- og Integrationsministeret, Tryg, Falck, Zealand Pharma, Bestseller, DTU, Ørsted, Total, Carlsberg, Chr. Hansen og mange flere === Citizen Dane har produceret stort E-learningsprogram om sikkerhed på vindmøller ===

Video til virksomhedsprofiler og virksomhedsportrætter

Hvorfor bør man bruge video til præsentation af sin virksomhed?

Brugen af video bliver mere og mere udbredt, når det kommer til markedsføring af virksomheder online. Tidligere var det kun muligt at lave tekstbaserede virksomhedsportrætter, men i takt med, at internettet er blevet hurtigere og hurtigere, ja så er der flere og flere virksomheder, som går over til at anvende video til virksomhedsprofiler og virksomhedsportrætter – og dette med god grund.

Fordelen ved videoformatet er naturligvis, at man kan visualiserer sine ydelser, værdier og produkter på en måde som er lynhurtig for modtageren at afkode og forholde sig til.

Her hos Citizen Dane har vi stor erfaring med produktion af video og film til profilering af virksomheder og deres produkter, og vores erfaring og knowhow gør, at vi er rigtig gode til at sætte os ind i en virksomhedens profil og derved få produceret noget materiale, som er tilpasset virksomhedens målgruppe.

At video spiller en større og større rolle i vores hverdag er der nok ikke nogen, der er i tvivl om, og statistikken taler også for sig selv:

  • I 2020 vil 82 % af al web-trafik bestå af video mod 74 % i 2017. (Cisco)
  • Google ELSKER videoer.
  • Der er 53 gange større chance for at din website bliver vist på første side i Googles søgeresultater, hvis du har en video på siden. (Forrester Research)
  • 75 % af personer i top management ser arbejdsrelaterede videoer på business websites mindst en gang om ugen. (Forbes Insight)
  • Folk bruger to minutter længere tid på websites med video, end på sider uden. (Syndacast)
  • Hvis du vedhæfter en video i en e-mail, stiger ”click-through”-raten med 2-300%. (Forrester Research)
  • 52% af dem, der arbejder med markedsføring, vurderer at video er den type content, der  giver den bedste ROI, Return On Investment. (Syndacast)
  • Hver dag bliver der vist næsten 5 milliarder videoer på YouTube.  (YouTube)
  • Hver måned bliver der uploadet mere video end de tre største amerikanske TV-networks har produceret tilsammen på 30 år. (LinkedIn Pulse)
  • Det ville tage en person mere end 5 millioner år at se den mængde video, der vil blive lagt på nettet hver måned i 2020. (Cisco)

Som det fremgår af ovenstående, er video noget, der er værd at satse på, og det er her vi hos Citizen Dane kan gøre en forskel for netop jeres virksomhed.

Video for en virksomhed kan bruges både internt og eksternt til fx:

…og mange andre formål som kun fantasien sætter grænserne for.

Hos Citizen Dane er vi klar til at få jeres virksomhed bragt ind i en visuel verden, så kontakt os endelig og kom til et uforpligtende inspirationsmøde, hvor I kan høre mere om, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.