Kompetencer

Citizen Dane A/S har i 30 år produceret film og kommunikation til Danmarks førende virksomheder.

Blandt Citizen Danes trofaste kunder er Mærsk, ISS, ØrstedRolls-Royce, Kopenhagen FurCarlsberg og Novo Nordisk.

Citizen Danes ydelser inkluderer, ud over film og video, også e-learning, kommunikationsrådgivning, PR, live-streaming og SoMe.

Citizen Dane er i dag markedsførende i Danmark og er en del af et internationalt netværk, der dækker 50 lande. Vi er vant til at tænke internationalt, og de fleste film, vi laver, produceres på flere sprog samtidig – ofte op til 10-15 sprog ad gangen.

Citizen Dane er kendt for idérigdom, nøje tilrettelæggelse og skræddersyede løsninger. Vi hjælper med såvel konceptudvikling og manuskriptskrivning som selve videoproduktionen. Vi tager ansvar for hele processen - og vi giver altid en fast pris. 

Vores instruktører er dels uddannet på Den Danske Filmskole, dels på Danmarks Journalisthøjskole og på Københavns Universitetet. Det betyder, at vi tilsammen har en meget stærk base af viden, bred erfaring og kreativitet at trække på. Og vores instruktører har gennem årene modtaget utallige priser, der har kåret deres arbejde som Danmarks - og verdens - bedste.

Vi har stor erfaring inden for præsentationsfilm, brandingfilm, profilfilm, rekrutteringsfilm, virksomhedsportrætter og QHSE - og vi har lavet rigtig mange:

Kontakt os endelig så vi kan aftale et uforpligtende inspirationsmøde.

Velkommen til Citizen Dane